نقش حسابداری در دنیای امروز
تعداد بازدید : 514
حسابداری
حسابداری از زمان های بسیار دور یعنی موقعی که انسان به کشاورزی پرداخت و محصول برداشت کرد، اهمیت یافت. همچنین او فهمید باید زبانی فرا گیرد که به او درمحاسبه مقدار محصولات و چگونگی فروش آن کمک کند. او پول نداشت اما کالای خود را با کالاهای دیگر مبادله می کرد تا بتواند نیازهای خود را برطرف کند. اما بعد از مدتی فهمیدکالایی که عرضه میکند ،در مقابل کالایی که دریافت می کند، ارزش بیشتری دارد و این چنین شد که کشورها شروع به ضرب سکه هایی از جنس طلا و مفرغ کردند، تا مردم برای خرید و فروش کالاهای مورد نیاز خود از آنها استفاده کنند. بعد از گذشت سالها، کار مردم برای خرید و فروش راحت تر شده بود شروع به فعالیت های تجاری کردند وبه تجارت میان کشورهای دوست و همسایه پرداختند. در این زمان بود که وسیلهای به نام چرتکه اختراع شد .
نقش حسابداری در دنیای امروز
امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی، تجارتهای بینالمللی، بانکهای بزرگ، جابجایی پول های کلان، جابجایی پول در بین کشورهای مختلف، دیگر تنها چرتکه و ماشین حساب نمی تواند پاسخگوی نیازهای ما باشند. ما می توانیم فقط برای استفادههای روزانه و معمولی از ماشین حساب استفاده کنیم. همانطور که می دانیم مشکلات بزرگ راه حل های بزرگ را میطلبد. بنابراین در سراسر جهان نرمافزارها و اپلیکیشنهای به وجود آمدند که کارها و مشکلات مالی ما را نیز به راحتی برطرف میکند.
صندوق قرض الحسنه
این صندوق ها با هدف تسهیل وام گرفتن افراد شکل گرفته اند. همه ما میدانیم که وام گرفتن از بانک ها سختی های خاص خود را به همراه دارد. از جمله داشتن حداقل دو ضامن معتبر و کارمند یا به امانت گذاشتن سند ملک. ضمن اینکه بهره ی برخی از این وام ها بسیار زیاد است. فرد باید مقدار بیشتری از پولی را که از بانک وام میگیرد بازپرداخت کند. بانکهایی نیز هستند که وامهای قرضالحسنه اعطا کنند اما مشتری باید حسابی داشته باشد که پول مدام در آن گردش داشته باشد و یا به مقدار وامی که می خواهد دریافت کند ، در حساب پول ذخیره کند. که برای برخی این امکان میسر نیست.
از کجا بدون شرایط وام بگیریم؟
در سالهای اخیر بسیاری از اعضای خانواده ها تصمیم به ایجاد صندوقهای قرضالحسنه در میان خود کرده اند از مزایای این تصمیم میتوان به شناخت افراد از یکدیگر اشاره کرد. بنابراین نیازی به ضامن و سند املاک و تضمین برای بازگشت پول نیست. همچنین که این وامها بهره و سود بسیار ناچیزی برخوردارند (حدود 1 الی 4 درصد) وافراد فقط میزانی که وام میگیرند را باز پرداخت می کنند. بعد از این که فرد اقساط وام های خود را پرداخت و تسویه کرد ، می تواند دوباره در نوبت وام گرفتن، قرار گیرد. پس می توانیم نیاز مالی خود را به راحتی با گرفتن وام از یکی از این صندوق های قرض الحسنه برطرف سازیم.
اگر می خواهید از این صندوق های قرض الحسنه وام بگیرید ، و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، با ما در مقاله بعدی همراه باشید.